עצוב שהקמתם אתר שנאה לציבור שלם ואיכותי שבניו מוסרים את נפשם על קידוש ה'.
בימים קשים אלו אין להוסיף שנאה , אלא להרבות באהבה ולמצוא מה אפשר ללמוד מכל ציבור!
מתוך כאב
נעמה
וסתם דרך אגב, מה הייתם עושים אם בציבור בדת"ל היו מקימים חלילה אתר שמשכנע מדוע לא להיות חרדי? (אבל אין לכם מה לדאוג, זה לא יקרה. אנחנו פועלים מתוך אהבת ישראל! ובע"ה אם תנהגו כמונו נזכה לבניין הבית השלישי במהרה בימינו אמן!)
שבימים קשים כאלה במקום להרבות באהבה ולמצוא מה אפשר ללמוד גם מהאתר הזה את נחפזת להגדיר אותנו כ"אתר של שנאה לציבור שלם ואיכותי" מבלי לטרוח ולהביא ראיה אחת להאשמתך הקשה.
מתוך כאב על עוד בת ישראל שאפילו את היכולת להבין מהי אהבת ישראל אמיתית לקחו ממנה עד שעל אוהב אומרת שונא ועל שונא אומרת אוהב, יואל.
ואם רוצה את בדוגמא לאהבת ישראל שמתוכה פועלים חברייך הרי לך ציטוט מפורום גמרא והלכה של ישיבת בית אל שכבר שבועיים מופיע שם למרות שנוגד את עקרונותיו הבסיסיים של עורך הפורום וז"ל השופעת "אהבת ישראל" של הכותב שם תחת הכינוי אבי מנדל:
"אתמול נכנסתי לפורום הזה וראיתי שהארגון הזה פרסם כאן קישורים לאיזה ערוץ טלוויזיה של אזמרך בלאומים [נגד הציונות]. הקישור היה מהאתר של החיזבללה "אל-מנר"! [אני לא רואה את הקישורים עכשיו, כנראה שהעורך של הפורום מחק אותם] אני מניח שאתה כיהודי טוב שאיכפת לו מהאחים שלו, חש כמוני רגשות גועל. השפה המשותפת שהארגון הזה יצר עם החיזבללה מחשידה אותו גם במטרה המשותפת לשניהם. הארגון הזה ולמעשה האדם שמפעיל אותו - אברהם חזן מכר את נשמתו לשטן.
אני מצפה מכל אדם מפוקח לפקפק בנתונים וה"עובדות" כביכול שמופיעים בכל הפרסומים של הארגון הזה, באותה במידה שיש לפקפק בכל ה"ידיעות" שמופיעות באתר של החיזבללה אל-מנר. לארגון הזה, כמו שאתה רואה, כל הדרכים כשרות, אתה יכול להיות בטוח שאמירת אמת היא ממש לא המוטו שלהם, בלשון המעטה.
אני מקווה ששרותי הביטחון ערים לקשרים שיוצר עם חיזבללה האדם הקיצוני שונא עמו הזה".ע"כ.
אהבת ישראל למופת בחסות ישיבת בית אל...
| שירות לאומי | גירוש גוש קטיף | פורום | יחס גדולי ישראל לציונות | ישוב ארץ ישראל | אודיו-וידאו | צור קשר | חינוך ילדים | ספר דת הציונות | |
|
|