שלום מאן דהו..
בתגובה ל: תמהני עליך יואל !!

א. לא אני טענתי שהערבים שומרים שבע מצוות בני נח אלא הראי"ה קוק טוען זאת בשו"ת משפט כהן סי' נח' ועל פי הוראתו שם נמכרים בשנת השמיטה חלקי א"י לישמעאלים.
הערבים וגם הנוצרים מאמינים בתורת משה הרבה יותר מכל מנהיגי מדינת ישראל עד היום.
למוסלמים אין שום דבר נגד שמירת תורת משה. גם במדינות מוסלמיות כמו איראן חיים היום יהודים ששומרים תורה ומצוות ללא כל מפריע.
לגבי סכנה "דמוגרפית":
השבת קראנו בפרשת השבוע (שופטים) את הפסוק "כי תצא למלחמה על איבך וראית סוס ורכב עם רב ממך לא תירא מהם כי ה' אלקיך עמך המעלך מארץ מצרים"
על המלים סוס ורכב אומר רש"י: בּעֵינַי כולם כסוס אחד (היינו בעיני הקב"ה).
כלומר- אין לנו שום בעיה עם הדמוגרפיה הערבית!!! בורא עולם יכול לסלק מעלינו ערבי אחד או את כל מאות מיליוני המוסלמים (ושאר הגויים) בעולם כולו ברגע אחד. בכך חייב להאמין כל יהודי ואם אינו מאמין בכך הוא כופר באלקים.
כל האזהרות לגבי הגויים בא"י לא נובעות מכמותם המספרית ואדרבה התורה מציינת את עובדת היותנו "המעט מכל העמים" ללא שום הדגשת בעיה שיש בזה. הבעיה היחידה לגבי הגויים היא "פן יחטיאו אותך לי" ולצערנו הרב מדינת ישראל על כל מוסדותיה מסוכנת מבחינה זו יותר מכל הערבים בעולם כולו ותומכת בנצרות ובאיסלאם מכספיה.
כך שהבעיה היא הדמוגרפיה היהודית והיינו: רוב של פורקי עול המפנים עורף לתורה היא הבעיה שצריכה להדאיג אותנו יותר מכל. ואם הבעיה הדמוגרפית של כמות הערבים מדאיגה אותך יותר, צר לי לומר לך כי הסיבה לכך גם היא כתובה בפרשת השבוע (הפעם בהפטרה) וכמו שמגדיר אותה הנביא ישעיה באומרו: "ותשכח ה' עֹשֶךָ נוטה שמים ויֹסד ארץ ותפחד תמיד כל היום מפני חמת המציק כאשר כונן להשחית ואיה חמת המציק"...
לכן מאן דהו היקר, כדאי שתבין שהפחד האמיתי צריך להיות מבורא עולם וההשתדלות בראש ובראשונה צריכה להיות בכל הקשור לקרוב אחב"י לבורא עולם כי ריחוק אחב"י מבורא עולם הוא בנין אב לכל הצרות הקשות הפוקדות אותנו.
הגויים הם בעיה קטנה שלא קשה בכלל לפתור אותה (עיין ערך: צונאמי, קטרינה ועוד..)
בברכה,יואל.