מאת: צ
17:17 | 6/30/2012

מה דעתך על אלה שנפגשו עם אחמדיניג'ד?


04:23 | 7/11/2012

תלוי מה היתה מטרת הפגישה...


גם מרן החזו"א זצ"ל נפגש עם בן גוריון...

 

מאת: חסוי
04:33 | 7/11/2012

לרב יואל


יותר מדויק לומר "גם בן גוריון נפגש עם מרן החזו"א זצ"ל", כי מרן החזו"א זצ"ל לא הזמין את צורר היהודים הזה אליו הביתה אלא ב.ג. בא לבית מרן מיוזמתו.
05:22 | 7/18/2012

אם הנידון היה עצם הפגישה...


אכן היה צריך מחמת כבודו של מרן החזו"א לכתוב  שבן גוריון נפגש עם מרן החזו"א. כיון שהנידון הוא על עצם ה"מוכנות" של מרן החזו"א להפגש עם אחד כמו בן גוריון החידוש הוא שצדיק נשגב כמרן החזו"א היה מוכן להפגש עם שפל כמו בן גוריון (ואין בכך משום כבודו של בן גוריון אלא משום כובד החשיבות של הצלת בנות ישראל מגזירת "שירות לאומי")
ואילו בציון העובדה בצורה הפוכה נראה חלילה שיש ערך בכך ששפל כמו בן גוריון היה מוכן להפגש עם מרן החזו"א ואין ביזוי מרן החזו"א גדול מזה.

 

בברכה, יואל.

מאת: קולולוש
16:23 | 7/16/2012

מה זה תמימות?



למה אתה מיתמם הרי אתה יודע שהם הלכו לשם ואפילו היה אחד שנתן לו נשיקות והרי כולם יודעים שהוא רוצה להשמיד את עם ישראל והם מביעים את תמיכתם בו...ועצם ההשוואה לבן גוריון זה פשוט שיגעון!!....(הרב ישראל מאיר לאו מספר על איך שהציג את ספר התנ"ך כהוכחה היסטורית על עם ישראל)
05:47 | 7/18/2012

החיבוקים ונשיקות ועצם המפגש אין בכך...



שום פסול. אם במסגרת המפגש הביעו תמיכה ולו בהפלת שערה אחת מראשו של יהודי ארצה ודאי שהדבר מגונה ופסול ואסור.

 

לגבי ההשוואה לבן גוריון. מצטער אבל לא אני האחראי למשוואה ש"קשה המחטיאו לאדם יותר מההורגו" וזה שבן גוריון היה במלוא מובן המלה "מחטיאו" ולא של יהודי אחד אלא של רבים מאד מאחב"י שאם נאמוד מספרם בעדינות המירבית נגיע לאלפים ורבבות שבן גוריון אחראי להעברתם על דתם שהוא גרוע בהרבה מרציחתם הוא עובדה פשוטה וגלויה לכל.

 

ומה שהר' ישראל מאיר לאו מעיד על בן גוריון הוא מחמת מסכנותו (של הר' ישראל מאיר לאו) כי העובדה שכלפי הגויים הציג בן גוריון את התנ"ך כמסמך היסטורי ואת רבבות אלפי ילדי ישראל לימד כי התנ"ך הוא יצירה ספרותית אנושית שלא מחייבת אותנו בכלום זולת שליחת עשרות אלפי חיילים צעירים אל מותם כדי שבן גוריון יוכל להיות ראש ממשלה אינה מעידה על ערכיותו אלא על שפלותו ואכזריותו. ולשיטתו מדינת ישראל היא מדינה שאין לה זכות קיום מוסרית מינימלית כי המסמך העיקרי הבסיסי לזכות זו הוא לדידם מסמך ספרותי "אגדתי" ואנושי וכבר למדנו רש"י הראשון בחומש בראשית כי כל טענה לזכותנו על א"י חייבת בראש ובראשונה להשען על ההודאה וההכרה ש"כל הארץ של הקב"ה היא" וכיון שהכרה זו לא היתה לאף אחד מראשי הציונות וראשי מדינת ישראל מאז קומה ועד היום כל החיילים שנהרגו על כבוש ארץ ישראל נשלחו אל מותם ללא כל הצדקה מוסרית לכך מצד שולחיהם.

(וזאת מלבד העובדה שגם אם היו מכירים בתורה ובנותנה אסור בשום אופן בזמננו לסכן חיים של יהודי אחד בשביל עצמאות מדינית כמבואר ב"דת הציונות" חלק א' באריכות).

 

כך שה"שגעון" היחיד הוא לא ההשוואה בין בן גוריון לאחמדיניג'אד אלא האדישות הנפשעת של הצה"ד לראות בבן גוריון ובחבריו אנשים מורמים מעם בה בשעה שהם אחראים להעברתם על דתם של רבבות יהודים ושפיכת דמם של רבבות חיילים ואזרחים ללא שום הצדקה מוסרית לכך לשיטתם.

 

ולסיום- לפני מספר שבועות הלך לעולמו ראש ארגון הטרור "לח"י" וראש ממשלת ישראל יצחק שמיר (בעוונותי הרבים הייתי פעיל אינטנסיבי ב"נוער הליכוד" בשנת 1988 כדי להביא לנצחונו בבחירות-והוא רחום יכפר עוון). נזדמן לי לשמוע הקלטה שלו מכנס בשנת 1990 בה אמר כי צריך לחנך כל ילד, כל תלמיד, כל חייל וכל סטודנט שארץ ישראל שלנו ואז שאג ה"אידיאולוג":למה? ככה!" זאת התשובה של "זקני הדור" נוסח התנועה הציונית למשפחות השכולות!! למה בנכם נהרג??ככה! זה השגעון האמיתי שצריך להפריע לך!! העובדה שראש ממשלה זקן ושבע ימים לא יודע אפילו לתת הסבר פשוט מה הוא עושה על אדמת מדינתו ובאיזו זכות הוא יושב עליה ושולח את חייליו למות עליה.

 

בברכה, יואל.

מאת: ג.
03:20 | 7/22/2012

האם אתה מכיר/ה את ההרגשה לאבד ילד ל"ע ?


כל אדם נורמלי ירגיש רע מאד אם יפרצו אליו הביתה ויגנבו ממנו רכוש או שיגרמו לאוטו שלו נזק זדוני.

 

אבל הבה נתאר לעצמנו מה מרגיש בן אדם כשחוטפים ממנו ילד והרופאים בבית החולים מספרים לו שהוא נפטר ממחלה ?? 

 

האם אפשר לשכוח לבן גוריון שר"י את הפשעים עם ילדי תימן ? אפילו אם נניח לא היה מעביר את הילדים המסכנים האלה לקיבוצים, עדיין עצם החטיפה והונאת ההורים בידיי הרופאים היא בגדר פשע חמור ביותר שרק על זה מגיע לו ולמי שסייע לו גיהנום לתקופה בלתי מוגבלת !! וזה אפילו אם בכל יתר הדברים היה נוהג כשורה. 

מאת: שמוליק
06:35 | 7/17/2012

לא הבנתי מזה קשור?


זה שהחזון איש נפגש עם בן גוריון שהיה הראש ממשלה הראשון של מדינת ישראל וכן הוא היה חילוני... ורק הם החילונים היו יכולים לבנות את המדינה וזה אמר האדמו"ר מגור ולא אני וזה לא כלכך משנה על מה...יש מקום להשוות בכלל עם פגישה עם הארכי טרוריסט הזה?!
05:49 | 7/18/2012

ראה תשובתי לקולולוש לעיל






שירות לאומי | גירוש גוש קטיף | פורום | יחס גדולי ישראל לציונות | ישוב ארץ ישראל | אודיו-וידאו | צור קשר | חינוך ילדים | ספר דת הציונות |