הבנתי, זה הספיק לי... "ואיש לפי מהללו"....
פן יתדרדר אתרנו חלילה וחס לשפלות של בחדרי חרדים ולכן לא ניתן מעל גבי אתרנו במה להבלים הנאמרים שם ע"י אליעזר היון וחבריו המתחזים לחרדים כדי לצוד חרדים ברשתם.
ומי שרוצה לאבד עצמו "לדעת" (עוד שם של אחד האתרים משרתי עמלק חבר משחית ל"בחדרי חרדים") והרוצה להמית עצמו ע"י שתית דעות כוזבות מבאר מים רעים של אתרים אלו ודומיהם לפחות יניח לנו מלהיות לו לגרמא בנזיקין בזה.
בברכה, יואל.
שאליעזר היון כתב את דבריו ראי כאן: http://www.yoel-ab.com/katava.asp?id=130ואם מישהו התנהג כאחרון העסקנים היה זה הר' קוק שגם כשמדובר בהצלת בחור ישיבה ממצב של פיקוח נפש הוא קודם כל בודק האם שבחוהו בפתח המכתב "כראוי". ואגב, הוא אפילו לא טרח להשיב למרן הגרי"ז על מכתביו למרות שמדובר במקרה המצריך תשובה מידית.
ולגבי מרן החזו"א חפשי במאמרים ותמצא מספר מאמרים המסבירים את יחסו האמיתי לר' קוק.
האם קיבלתם את תגובתי באשר לאליעזר היון ? האם היא חידשה לכם משהו באשר למהותו של הלז ? מקווה שעזרתי במשהו בעניין...אשמח להודאה קצרה מצידכם בפורום,מבלי לפרסם את התגובה עצמה.בתודה מראש.עלו והצליחו !
הדברים צפויים לגביו ולא מהווים חידוש אבל תודה על המידע.
בברכה, יואל.
..בחדרי חרדים? אתר של פושעים סחטנים שעצורים עכשו על עבירות חמורות של סחיטה ואיומים, ונחקרים במשטרה לפני מחיקת האתר.
תמיד בסוף האמת יוצאת לאור...ב"ה
שירות לאומי | גירוש גוש קטיף | פורום | יחס גדולי ישראל לציונות | ישוב ארץ ישראל | אודיו-וידאו | צור קשר | חינוך ילדים | ספר דת הציונות | |
|