כל פעילות אזמרך בלאמים החלה מתוך אהבה לציבור הדת"לי ואם יש בנו תיעוב הוא רק כלפי הדרך השקרית אשר הפילה וממשיכה להפיל חללים רבים מאחינו ואחיותינו הדת"לים בשל היותה מבוססת על בסיס חילוני שמקורו בדעותיהם הכוזבות של משומדי הדורות האחרונים שהצליחו לבלבל רבנים שרגשותיהם מוליכות את שכלם במקום ששכלם ינהיג את לבם.
אגב, הנסיון להפריד ולנתק קשר בין הדעות הכוזבות של מרכז הרב למחפפים במצוות הוא דמגוגיה זולה מבית מרכז הרב אבל אליבא דאמת הא בהא תליא ודיותיהם הכוזבות של רבני מרכז הרב לדורותיה (מאז הקמתה ועד היום) הן האחראיות גם לזלזול בשמירת המצוות. את סניפי בני עקיבא למיניהם (תרתי משמע) הקימו תלמידי הר' קוק וכל השחיתות בנוגע לזילזול במצוות ולאימוץ אידיאלים חילוניים מובהקים מקורה בעטיפת אידיאלים כפרניים אלה בלבושי קדושה שמרכז הרב היתה המתפרה הראשית להם. וכבר אמר מרן הגה"ק מסאטמאר אודות הר' קוק כי הוא קלקל את המזרחי יותר ממה שהיו ללא השפעתו (ראה מושיען של ישראל, חלק ה', פרק נא' באריכות ובהרחבה).
עכ"פ אין בנו תיעוב כלפי אף יהודי וכל מה שעיניך רואות כאן באתר ובספר דת הציונות הוא חלק ממצות אהבת רעים תועים וטועים אשר הוסתו והודחו אם במזיד ואם בשוגג אחרי השקר והכפירה וחלק מהמצוה החשובה הנספחת אליה שלא לעמוד על דם רעים כי אם להצילם מבאר שחת של דיעותיהם הכוזבות ולחיותם הן בעוה"ז והן בעוה"ב לעתיד לבוא בב"א.
בברכה, יואל.
להלן מס' דוגמאות לכך שבוגרי מרכז הרב הם בין האחראים לזלזול בשמירת המצוות:
הר' דרוקמן- מראשי בני עקיבא ומראשי המגירים המזיפים.
הר' אבינר- מכשיל את הרבים בפסיקות לא נכונות. (יש אתר מיוחד שמוכיח זאת.)
הר' פרומן- אומר שהוא ילחם נגד כפייה דתית.
הר' ורדי- עובד בתסריטאות.
הר' גיסר- מתיר שנכרים יבנו בשבת בשביל ישוב ארץ ישראל.
הר' בן נון- בעד עירוב המינים בבני עקיבא.
הר' מלמד- מסלף את דעת הרבנות הראשית על השרות הלאומי.
ויש עוד דוגמאות.
הוא משקר באשר לדעת גדולי ישראל בנושא שירות לאומי.
ראה כאן: http://www.yoel-ab.com/katava.asp?id=99
בברכה, יואל.
| שירות לאומי | גירוש גוש קטיף | פורום | יחס גדולי ישראל לציונות | ישוב ארץ ישראל | אודיו-וידאו | צור קשר | חינוך ילדים | ספר דת הציונות | |
|
|