הספר והאתר מוגשים באהבה לאחינו ואחיותינו בני ובנות
הצבור הדתי לאומי כחומר למחשבה בלבד, ואינם באים לפסוק
הלכה למעשה בשום ענין. בכל שאלה למעשה המתעוררת מקריאת
החומר בספר או באתר יש לפנות למורה הוראה שהוסמך ע"י גדולי הדור.
ביום שישי שעבר ראיתי בחנות הספרים יפה נוף ספר נפלא בשם "מעגל תשעים ותשע-תורתו ומשנתו של הגאון רבי אביגדור מילר זצ"ל על מאורעות התקופה הסוערת והמדממת שהחלה בשמחת תורה תשפ"ד", ספר מומלץ מאד המכיל קרוב ל-1000 עמודים וממש מורה נבוכים מתאים מאד לתקופתנו. הספר מזכיר בצורת הכתיבה שלו את הספר הנפלא שהמלצנו עליו בעבר "דמעות של מלאכים".
מנסיוני, כדאי מאד למהר לרכוש אותו (65 ש"ח) כי בטוחני שלא יארך הזמן ואינשי דלא מעלי יפעילו לחץ על יפה נוף להפסיק למוכרו ואין בספר עצמו מידע או פרטים על אפשרות כלשהי לרכוש אותו אם כי בסוף הספר ישנם מספרי טלפון להשגת הספר "דמעות של מלאכים" ונראה שבמספרי טלפון אלה ניתן להשיג גם ספר זה.
דבר אחד קצת ציער אותי לגבי הספר, והוא מחירו היחסית גבוה שיכול למנוע מרבים לרכשו וחבל ולכן מי שיש לו האפשרות לרכוש מספר ספרים ולהפיצם בין מכריו וחבריו יבוא על הברכה.