מאת: אביעד ברון
21:11 | 7/7/2005

טעותי לגבי החזון איש???


ידועים סיפורי הערכה רבה של הרבה מגדולי ישראל(ציונים יותר או ציונים פחות) של יחס אוהד למאור ישראל הרב הראשי לשעבר הרה"ג אברהם יצחק הכהן קוק זצוק"ל אדמורי"ם קדושים(בעלזא ועוד) וכמו כן החזון איש הצדיק זצ"ל רכש אהדה רבה לראי"ה קוק זצ"לועוד אנשי קודש.ישנם רבנים ספרדיים רבים גדולים וצדיקים שדעתם או ציונית גמורה(כגון מרן הראשון לציון הרה"ג מרדכי אליהו שליט"א) או שדעתם נטויה לציונות אך לא לגמרי ציוניים (כגון הראשון לציון מאור ישראל מרן
הגאון רבי עובדיה יוסף שליט"א)
וידוע ומפורסם שאת חופתו הגדולה של מרן מאור ישראל הגרי"ש אלישיב שליט"א בעצמו ערך הראי"ה קוק זצ"ל-וכאן אינכם יכולים לאמר כ-ל-ו-ם!!!
אינכם יכולים לזלזל(אני מתכוון לאנשים היחידים בלבד!!! שהאתר מיצג והם הנטורי קרטא וסאטמר,תולדות אהרון וז-ה-ו!!! לעומת שאר גדולי תתורה עצומים כגון הגרי"ש אלישיה,הראי"ה קוק הרב שלומה אבינר שליט"א הרצי"ה קוק זצ"ל הרה"ג מרדכי אליהו שליט"א הרה"ג אברהם שפירא שליט"א שתלמידי ישיבתו הם תלמידים טהורים שלומדים תורה ופועלים למען א"י(משתי בחינות:א.שלא יחלקוה ומדינה דתית!!!!!!!) אתם קצת שכחתם מה המצב בלי מדינה אז אני יזכיר:א.שואה ב. שנאה ג.גרושים ד.פרעותועוד ר"ל.אך בעזרת חסדי הקדוש ברוך הוא(ב-ל-ב-ד שבזכתו אתם ואנחנו ההפפוועעללייםם למען המדינה, יכולים לחיות בשקט -יחסי,-ואנחנו נפעל לקירוב הגאולה ו"החזרה בתשובה" של המדינה בע"ה,ולא להפרד מהיהודים לדחוק אותם, לזלזל ברבנים ועוד. בנוסף לכך הקמת מדינתינו היא הוכחה לכמה דברים:א.סתירת לחי לנצרות!!! הם כל הזמן טענו שאנחנו בגלות בגלל "הפגיעה בישו ימ"ש. סתירת לחי לחזרה בשאלה-הנה רואים שיש אלוקים לעמ"י-עם ששנאו אותו ובכל זאת שרד ושורד ב-ח-ס-ד-י ה' יתברך,צריך להיות עם ראש תקוע בקי אם אדם תוען שהקמת המדינה היא לטובתינו משמיא!! התחלת גאולה אולדעה אחרת לפחות מקום הגנה ותקופה שנוכל להיות בישראל בשלטון של יהודים, תחשוב מזה יהודים!!!! שולטים בארץ הקודש!! ארץ אבות!! ומלחמתנו אנו הדתיים היא למנוע גירושים והרחבת חחזרה בתשובה והדת בארץ, כן בארץ שה' שסייע לנו לכבשה לא קשה לראות את הסייעתא דנישמייא העצומה שהתרחשה שם. איזו מדינה שבה עם מפולג אך אמיץ(ב"ה) עם מועט שמסביבו אויבים שש-ו-נ-א-י-ם אותנו עם נשק רב,שלנו אין כמע נשק וננצח אותם. ולא רק במלחמת העצמאות אלא גם במלחמת ששת הימים ולא רק זה שבתוך 6 ימים ב-ל-ב-ד!!!!! נצחנועמים רבים גדולים וחזקים זועמים ומאיימים ומגובשים!!! ניסים גלואים!!.אז אנא, ועוד לא דיברתי על הזלזול בגראי"ל שטיינמן שליט"א שאפילו לא יכולת לקרוא חדושי תורה שלא מגיל 6 מרב גאונותם,גאוני תורה עצומים שכל ימם הוא לימוד תורה ואהבת ישראל(לא שאני מזלזל בגאון האדמו"ר מסאטמר שליט"א-אך הוא דעת מיעוט ב-ל-ב-ד למרות גאונותו,ולפי השקפת האתר הוא תואם את חסידי סאטמר,נטורי קרטא,תולדות אהרון,אברהם יצחק וזהו.


נ.ב.-בהצלחה בראשית גאולתנו היום אני בן 14!!
תנסו לראות את הטוב במדינה כי אפשר לראות הרבה. ולא לזלזל בציבור הדתי לאומי הנלחם לטובת ראשית גאולתנו ולומד תורה ביחד וזה מדהים לראות את הניסים של השרדות המדינה.


נ.בזה נכון מה שאמרתם על הרצל.יכול להיות שה' נתן להרצל את הזכות לעשות מצווה,אך אין לחלוק שהרצל עשה מצוונ הבאה בעבירה...


מאחל הצלחה ליהודי היקר!!
אני מודה לך על קריאתך
מאחל שנמצא את הדרך הישר
אביעד ברון
מאת: משיב
02:24 | 7/10/2005

תגובה ארוכה ויפה...


בתגובה ל: טעותי לגבי החזון איש??? אבל במח"כ, בלי הרבה תוכן.
אתם החלטתם הרבה דברים (כמו שכמה מגדולי התורה מהדורות הקודמים זצוק"ל ומהדור הזה שליט"א ציונים רח"ל) בלי להביא שום ראי' שאכן כך הדבר.
שוב, במח"כ אם הייתם קוראים את הספר (דת הציונות, הוא לא כ"כ ארוך), הייתם רואים אך סברו וסוברים גדולי ישראל, וכן, הייתם מוצאים תשובות לכל ה"קושיות".
למרות מה שמנסים להכניס לראשם של בנ"י עם קדוש, התשב"ר והבחורים בחמ"ד, כל גדולי ישראל הם נגד הציונות, ולא רק רבה"ק מסאטמער. חשוב מאד שתדעו את זה.
לרוב הודעתכם, לא אגיב רק אמליץ לקרוא את דת הציונות שמבהיר את דעת התורה (דעת תורה, ולא דעתו האישית השל סאטמער רבי זי"ע) רק לחלק אחד אגיב והוא מה שכתבתם "אתם קצת שכחתם מה המצב בלי מדינה אז אני אזכיר: א. שואה ב. שנאה ג. גרושים ד. פרעות ועוד ר"ל". אמנם בהמשך אתה מודה להקב"ה שרק בזכותו אנו חיים, וזה יתרון על רוב הציבור הד"ל, אבל אגי בכ"ז.
א. שואה. אזכיר שלא המדינה מגנה משואה ובכלל לא על חיי יהודים. אזכיר שבכל אחד משני חרבני של בתי המקדש היתה מלכות ובכל זאת, נעקה"ש רבים מעם ישראל , לפחות כמו בשואה. כמו כן אזכיר, שמאז השואה היו היו שבע מלחמות ומאות פיגועים שנגרמו באופן ישיר ע"י הציונים.
ב. שנאה. ועכשיו, מה' באיר תש"ח, אהבת ישראל מרקיעה שחקים, בגלויי אהבת חינם.
ג. גרושים. אזכיר לך את גוש קטיף.
ד. פרעות. יש היום הרבה פיגועים. אמנם, פרעות כמו פעם מכעט אין היום, אבל זה לא תודות לציונים ולא תודות למדינתם, אלא בעיקר, שאחרי השואה כבר לגוים אין לב לפגוע ביהודים.

וה' יעזור, שתזכו ללמוד בישיבה אמיתית לפי רוח התורה, ושנזכה כולנו לשוב בתשובה שלמה, ולביאבת משיח צדקנו בב"א.



שירות לאומי | גירוש גוש קטיף | פורום | יחס גדולי ישראל לציונות | ישוב ארץ ישראל | אודיו-וידאו | צור קשר | חינוך ילדים | ספר דת הציונות |