חזרה לנושא

שליחת תגובה להודעה בפורום

זו ההודעה אליה אתה מגיב:

יואל אלחנן 8/30/200502:09

אכן אזהרה זו אינה תקפה בימינו...

בתגובה ל: שאלה דחופה ליואל !!! בעוונותינו הרבים בדיוק כמו שלא תקפות עבורנו אזהרות רבות הנוגעות למצוות שבזמננו אין אפשרות לקיימן וכמו שבארתי ב"דת הציונות".

כל מצב של מלחמה/גירוש של גויים מהארץ מותנה במצב מציאותי של עם ישראל המוגדר בהלכה: "ידינו תקיפה" ובאמת שאיני מבין מדוע דוקא כלפי הערבים מופנית שאלתך.

אם תתבונן באזהרות נוסח "ואם לא תורישו וכו'.." החוזרות ונישנות בתורה ובמיוחד בפרשות האחרונות שאנו עוסקים בימים אלה שהן למעשה הכנה אחרונה לכניסת עם ישראל לא"י, תיוכח שעיקר האיסור מכוון כלפי עבודה זרה והגויים העובדים אותה.

לו יצוייר שידינו היתה תקיפה היום הרי שביעור בתי התפלה הנוצריים, ועוד יותר מזה ביעור הכופרים ומוסדותיהם השונים מן העולם היו מופיעים ברשימת המשימות הלאומית של עם ישראל הרבה לפני גירוש הערבים שלדעת לא מעט פוסקים אין לגביהם כלל איסור "לא תחונם" כיון ששומרים שבע מצוות בני נח (ואחד מהסוברים כן הוא לא אחר מאשר הראי"ה קוק ז"ל בשו"ת משפט כהן סי' נ"ח).

לכן לא נותר לנו כי אם לשוב בתשובה לקב"ה ואז נזכה לראות בביאת משיח צדקנו ובגירוש כל הגויים מא"י (ואח"כ מהמציאות בכלל) ונזכה לראות בעינינו את דברי חז"ל "עתידה א"י להתפשט על כל העולם" במהרה בימינו, אמן.

ביטול ההודעה תופיע בפורום לאחר אישור מנהל הפורום.