חזרה לנושא

שליחת תגובה להודעה בפורום

זו ההודעה אליה אתה מגיב:

יואל אלחנן 6/12/201418:20

כשם שצערתני בראשונה כך שמחתני באחרונה...

אין דבר יותר משמח אותי מלשמוע שהיה לי חלק ולו הקטן ביותר בכוון מישהו מאחב"י לישיבה קדושה.

מכ"מ עלי להסביר את עצמי שוב: ודאי שאין להימנע משאלת שאלה כלשהי שאתה מסתפק בה ואתה יודע היטב משיחותינו שהיתה לי את מלא הסבלנות להשיב לשאלותיך. וכמי שבא מרקע חילוני (בטעות חשבתי כתוצאה מאחת השיחת שלנו לפני יום הזכרון שאמרת לי שאתה לומד בשמדמ"ד) זה מובן שאתה גם רוצה לשמוע מה יש לצד הדת"לי לומר (ולא מנעתי אותך מלעשות זאת)אבל ויקיפדיה הוא לא אתר מוגדר כלל וכותבים בו מכל הבא ליד וזה המקור האחרון שיכול לברר דברים בצורה מסודרת כי כל אחד כותב שם כפי שנראה לו ומעוות את העובדות כפי מחשבתו העקומה ולכן היה לי צער שעדיין אתה נכנס לאתר הזה וב"ה שהסברת שזו היתה פעם יחידה מאז שיעצתי לך לחדול מכך.

 

ומה שתמהת כיצד ידעתי שהשאלות הן לא שלך אין זה מן התימה כלל כי אנו כבר מכירים ודברנו הרבה בטלפון וגם כמו שהתחלתי כבר להסביר בתשובה הראשונה רואים שהשאלות מנוסחות כדי להתאים לתשובה מסויימת ולא מתוך רצון לברר האמת, ואדרבה מההיכרות של מספר חדשים שאני מכירך אתה יודע לנסח שאלות בעצמך יפה מאד ולא נזקק לזה לעזרת ויקיפדיה.

ובאשר לשאלתךאיזה שאלות אני רוצה שתשלח, כפי שכתבתי לעיל אתה מוזמן לשלוח כל שאלה שתרצה ושמטרידה אותך בין אם זה כתוצאה ממשהו המופיע באתר דת"ל או באחד מספריהם של רבני הצה"ד וכן מספרי הר' קוק. כל דאגתי היא רק מפני הצורה המבלבלת של הצגת שאלות ותשובות במקומות בסגנון ויקיפדיה. מה גם שחששתי שיש כאן עצת היצר להכניס בך עוד ועוד שאלות כדי לעכב את כניסתך לישיבה קדושה וב"ה שהתבדה חששי זה ואתה באמת מתכוון להכנס לישיבה קדושה ועוד לאחת הטובות והמשובחות שבהן, ושאלותיך הן לא במקום להתקדם אלא במקביל להתקדמות. אשריך!!

 

כ"כ אני מתנצל אם נפגעת מדברי ומבקש את סליחתך ובעז"ה אשמח להמשיך ולהיות אתך בקשר ולהיות לך לעזר בכל מה שרק אוכל.

 

בהצלחה רבה, יואל.

ביטול ההודעה תופיע בפורום לאחר אישור מנהל הפורום.