חזרה לנושא

שליחת תגובה להודעה בפורום

זו ההודעה אליה אתה מגיב:

יואל אלחנן 3/18/201319:10

והנה הודאת בעל דין בבורות זו...

דיווח מערוץ 7...

 

ח"כ משה גפני נאם הערב (שני) במליאת הכנסת ותקף את סיעות הבית היהודי ויש עתיד ואת ההסכמים הקואליציוניים שנחתמו.

"אני חייב התנצלות בפני מועצת גדולי התורה", פתח גפני את דבריו והסביר כי בעבר אמר לרבנים כי הציונות הדתית מתחלקת לשניים - החלק האחד שהוא מיעוט והוא קרוב יותר לציבור החילוני והחלק השני שהוא העיקרי וקרוב לציבור החרדי, "ציבור שמאמין בלומדי תורה - לא בישיבות הסדר, אלא לומדי תורה של העם היהודי".

"אבל היום אני רואה כי כל הציבור הציוני דתי אותו דבר", הדגיש גפני, "הם מצאו את המכנה המשותף עם יאיר לפיד ואנשיו ולא איתנו".

 

לא יאומן כי יסופר. עשרות שנים שולחת היהדות החרדית לבית הכסא נציגים שאפילו לא יודעים לזהות את האויב, "להלחם" על קדשי היהדות החרדית. היש עוד ספק כי כל מלחמתם אינה כי אם "קול ענות" וכי המלחמה היחידה היא ע"י חיזוק לימוד התורה וקיום המצוות וההיבדלות מכל שונאי התורה והרוצים לעוקרה מן העולם בין אם הם מומרים מוצהרים ובין אם הם מגודלי  זקנים עם כיפות לראשיהם  כשבתוך ראשיהם דעות של מינות וכפירה??!!

 

בברכה, יואל. 

ביטול ההודעה תופיע בפורום לאחר אישור מנהל הפורום.