קצת על עצמי-שלא תחשבו שאני אנטי-חרדים..
אם חשבת שאני "מזרוחניק אדוק" טעית..למרות הכיפה הסרוגה שעל ראשי ,אני מעריך את חשיבות לימוד התורה,מוקיר התורה ולומדיה.משתדל לתמוך באברכים ,תורם לישיבות ומשתדל לקבוע עיתים לתורה .רוב החברים שלי הם חרדים או ליתר דיוק -מתחרדים-כאלו שהיו מזרוחניקים או חילונים ונכנסו לעולה של תורה ולעולם הישיבות..היחסים בינינו טובים מאוד .אני קשור מאוד לארגון "דרכי אבות" ולישיבת "אש התלמוד" בירושלים שם למדתי תקופה קצרה מאוד לאחר השיחרור.בבחירות האחרונות הצבעתי למפלגת ש"ס.
עם זאת,קשה לי לעשות שינוי בחיי מבחור חובש כיפה סרוגה שעובד למחייתו ומשתדל לקבוע עיתים לתורה לאורח חיים חרדי .למרות שהרבה מחברי שבישיבות משכנעים אותי.מה שמפריע לי באתר הוא שאתם לא מתמקדים בקירוב לבבות ובהנחלת הערכים החשובים ביותר-ערך לימוד התורה ,צניעות וכו' אלא רק תוקפים ,מסיתים וגורמים לשנאת חינם.אני אישית נרתע מהדרך שלכם לקרב יהודים טועים לתורה.שמעת פעם את הרב אלבז שליט"א או את גדולי המחזירים בתשובה מתבטאים בצורה כזאת?על אף שהם מסכימים איתך וגם אני מסכים איתך במידה זו או אחרת לפחות לגבי החבר ה"החפפיניקים"שבציבור "המזרחי" אבל למרות זאת ,האתר שלכם לא השפיע עלי לטובה ..ואני חושב שהדברים צריכים להאמר בצורה קצת אחרת..
אשמח להיפגש איתכם פעם פנים מול פנים ולשמוע מכם דברי חיזוק.
מחילה אם פגעתי בכם או התבטאתי בתקיפות.אין לי שום כוונה חלילה לפגעו בבני תורה רק כואב לי מאוד מאוד מאוד על השנאת חינם שבעמינו שה' יזכה אותנו לחזור בתשובה שלמה ולראות בבניין בית המקדש ,אמן!
אודה לך אם תפרסם את דבריי.ליאור מ.