לגבי שומרי המצוות המאשימים את החרדים
ואת רבניהם בשואה וכן האשמות חמורות נוספות אחרות.
ע"פ הרצאה ששמעתי מרב מסויים על תהלים פרק נ' (עם שינויים מתבקשים של הציטוטים לפי הוראות הספר "גנזי הקודש").
(פסוק ט"ז) - "ולרשע אמר" ד' מי בקש ממך "לספר חוקי" ולשאת בריתי על פיך? זאת אומרת שיתכן מצב של שומר מצוות ולומד תורה ועדיין להחשב רשע בעיני המקום!
(פסוק י"ז) - הרשע הוא אחד השונא מוסר ומשליך את דברי הקב"ה (לפחות חלקם) אחרי גוו.
(פסוק י"ח) - רוממות אהבת ישראל בפיך, הרשע, כלפי החילונים, כשאתה רואה גנב ביניהם - "ותרץ עמו" - אתה מתרץ אותו ומתרצה עמו. וגם "עם מנאפים" ועוברי עבירות אחרות - אתה מבקש להשתלב בחלקם ובחברתם.
(פסוק י"ט) - אבל יש כאלה אשר לעברם את פיך אתה כן "שלחת ברעה" ואפילו שקרים המצאת עליהם - לשונך הצמידה עליהם דברי מרמה! ומי הם?
(פסוק כ) - "באחיך" - החרדי. "תדבר" לשון הרע, "בבן אמך" - שומר המצוות שאינו ציוני "תתן דופי"!
(פסוק כ"א) - "דימית" שהקב"ה הוא "כמוך" - כאילו גם לו כמו לך ח"ו דעות ציוניות (במו אוזני שמעתי אישים חשובים ממגזר ה"רשעים" הנ"ל הטוענים כי איננו יכולים לדעת מה חשוב יותר בשמים - שמירת שבת וטהרת המשפחה או תליית דגל המדינה ביום העצמאות!).
ואידל זיל גמור!
דרך אגב: אותם שומרי מצוות המאשימים את החרדים ורבניהם הם מומרים לפחות למצווה אחת המפורשת בתורה והיא "ועשית ... אשר יורוך". וכשהם מאמינים שתיתכן סיעתא דשמיא אמיתית למנהיגים יהודים שאינם הולכים בדרך התורה - זה מתנגש עם עניינים רבים בתורה ובעיקרי אמונה בסיסיים של היהדות!